Holger slås med Harry Potter

Her dag er Harry Potter og Holger oppe at toppes om førerpladsen på iTunes liste over de mest populære litterære værker på det danske site. Helt retfærdigt er det ikke, for Harry har to podcasts, og Holger har kun en. I søndags den 3. februar faldt Holger til nummer 4 og mandag/tirdag til nummer 5, men helten skal nok komme efter det. Han har været nr. 3 og udvalgt som feaured på forsiden.

iTunesiTunes

Den brutale virkelighed er, at Holger og Harry hele tiden holder sig i toppen, men at foretagender som New York Times Book Review og BBC World Book Club blander sig. I dag tirsdag er Chris Lester med “The Metamor City Podcast” i spidsen. Vi er dog foran Borgens podcast, BBC Radio 3, National Public Radio, Penguin Books podcast, Garrison Keillor, Steven King og den slags.

Imidlertid ligger Holger suverænt og systematisk som nummer et blandt dansksprogede litterære podcast på iTunes.